Kuinka Facebook sijainti käytöstä?

Jos yrität parhaasi saada käsiisi sopivan alustan, joka helpottaa yhteydenpitoa ystäviin ja perheenjäseniin, sinun kannattaa valita Facebook. Se on yksi suosituimmista sosiaalisen verkostoitumisen sivustoista, joihin tulet törmäämään. Siksi sitä käyttävät lähes jokainen planeetan nykyinen henkilö, jolla on tekninen laite.

Tämän sovelluksen avulla voit kätevästi lähettää viestejä, soittaa ystävillesi, suorittaa videopuheluita, päivittää ihmisiä elämänmuutoksista jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa selvittääksesi, kuinka tämä ohjelmisto ja sen palvelut toimivat Facebook tuki tiimi ohjauksessa milloin haluat.

Jos sinulla on yritystä, tämän sovelluksen avulla voit myös helposti mainostaa tuotteitasi ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaat onnistuneesti. Ei vain sitä, vaan saat myös luoda sivuja brändillesi ja käyttää niitä yrityksesi popularisoimiseen.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä luotettavan sosiaalisen median ohjelman, kuten Facebook, älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa.

Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit saada parhaat ehdotukset vastaavasti.

Sen lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, joita voit käyttää Facebook sijainnin poistamiseen käytöstä. He ovat:

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai kannettavalla tie tok oneellasi

2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kolmirivistä painiketta näytön oikeassa yläkulmassa

3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Asetukset & Yksityisyys välilehti

4. Napauta Yksityisyyden pikakuvakkeet ja paina sitten Hallinnoi sijaintiase tuksiasi laattaa

5. Paina painiketta Sammuta ja tallenna muutokset

Voit soittaa Facebook asiakaspalvelu numeroon, jos et noudata jotakin yllä olevista ohjeista.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä blogi

Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started