Kuinka ottaa Facebook toiminnan tila käyttöön?

Etsitkö parhaillaan ohjelmistoa, jonka avulla voit helposti huolehtia lukuisista yksityisistä tarpeistasi samalla kun kiinnität huomiota yritykseesi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee saada lisätietoja Facebook mah doll isimman pian.

Se on eräänlainen sosiaalisen median alusta, jota voit käyttää monin eri tavoin ilman vaikeuksia. Sen ominaisuuksien avulla voit lähettää viestejä, soittaa video puheluita, tiedottaa ihmisille eläm änmu utoksista, mainostaa yritystäsi, luoda sivuja brändillesi jne. Tämän vuoksi sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, miten tämä sovellus ja sen ominaisuudet toimia Facebook tuki tiimi avu stuksella mahdollisimman pian.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita tämä alusta, on se, että sillä on erittäin luotettava käyttöliittymä, jonka voit määrittää asianmukaisesti. Ei vain sitä, vaan voit myös käyttää tiliäsi myös muiden sovellusten kirjautumiseen.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, miten voit ladata ja perustaa tehokkaan sosiaalisen verkostoitumisen sivuston, kuten Facebook, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Facebook tekninen tuki tiimi voi helpottaa huolenaiheitasi nopeasti. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Lisäksi voit ottaa Facebook toiminnan tilan käyttöön muutaman vaiheen avulla. He ovat:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Facebook sovellus älypuhelimellasi tai ka nn ettavalla tie tok oneellasi
  • Kun pääikkuna avautuu, napauta kolmirivistä välilehteä näytön oikeassa yläkulmassa
  • Edessäsi on luettelo vaiht oehdoista, vieritä alas ja valitse Asetukset ja tietosuoja
  • Napauta seuraavalta avautuvalta sivulta kohtaamaasi Aktiviteetin tila ruutua
  • Ota ominaisuus käyttöön seuraavalta sivulta ja sulje sitten ikkuna

Soita Facebook asiakaspalvelu Suomi numero, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita.

Alkuperäinen lähde

Aiheeseen liittyvä blogi

Kuinka poistaa Facebook-viesti?


Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started